Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
KLORANE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΠΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ 200ML.
  • KLORANE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΠΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ 200ML.

KLORANE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΠΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ 200ML.

5,30 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
105284
3282779007375

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Το Καταπραϋντικό Σαμπουάν με εκχύλισμα παιωνίας της KLORANE με λεπτόρρευστη, διάφανη ροζ σύνθεση, προσφέρει όλη τη δροσερή αίσθηση που χρειάζεται το ερεθισμένο τριχωτό. Χρησιμοποιείται όσο συχνά κρίνετε απαραίτητο. Αυτό το προστατευτικό και καταπραϋντικό σαμπουάν είναι μια αληθινή φροντίδα για το ερεθισμένο τριχωτό που παρουσιάζει κνησμό που οφείλεται κυρίως στην πιτυρίδα.

Εφαρμογή

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αυτό το σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνετε απαραίτητο.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το καταπραϋντικό σαμπουάν με εκχύλισμα παιωνίας της KLORANE αξιολογήθηκε για την καταπραϋντική του δράση στο τριχωτό του κεφαλιού (60%), την απαλότητα (81%) και την ευκολία στο χτένισμα (78%).

Συμβουλές και προτάσεις του φαρμακοποιού

Συνιστάται ιδιαιτέρως εναλλακτικά σε αγωγές κατά της πιτυρίδας.

KΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

KΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

Paeonia lactiflora Pall.

Οικογένεια Paeoniaceae Παιωνιοειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Καλλιεργούμε την Παιωνία στην Κίνα στις επαρχίες Shaanxi και Gansi με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα κάθε φυτού που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofiliere® Διαδικασία Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Συλλέγουμε με το χέρι τις ρίζες κάθε φυτού, που καθαρίζονται, βράζονται και ξηραίνονται στον ήλιο. Από αυτές τις ρίζες, συγκεντρώνουμε το δραστικό συστατικό, του οποίου οι καταπραϋντικές ιδιότητες είναι κατοχυρωμένες σε ένα εκχύλισμα που εισάγουμε στο Σαμπουάν με εκχύλισμα Παιωνίας της KLORANE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Η Παιωνία, φυλλώδες φυτό προερχόμενο από την Ασία ανήκει στην οικογένεια των Παιωνιοειδών και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε το είδος Paeonia lactiflora Pall., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε παιωνιφλορίνη, μόριο με καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες

105284
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.