Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Όροι Χρήσης

Οι όροι χρήσης αποτελούν τους όρους μιας ηλεκτρονικής σύμβασης. Αυτό σημαίνει ότι δεσμεύει τόσο την εταιρεία μας όσο και τον πελάτη, (εσάς).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.phamacymagou.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παραγγελίες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέσω της ιστοσελίδας του ή με την βοήθειά μας τηλεφωνικώς στο 2130269656 τις εργάσιμες ώρες και μέρες Δευτέρα, Τετάρτη από 08:00 - 14:30, Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή 8:00 - 20:30 και Σάββατο 9;00. – 15:00.

Η πλοήγησή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και η πραγματοποίηση παραγγελίας ή επικοινωνία με την εταιρεία μας σημαίνει την αποδοχή αυτών των όρων από εσάς.

Τροποποίηση όρων χρήσης – Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει μέρος ή το σύνολο των περιεχομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Κάθε τροποποίηση των όρων ισχύει με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα μας.

«Πελάτης» είναι το άτομο ή εταιρία που αγοράζει προϊόντα από το www.pharmacymagou.gr

«Προϊόντα» είναι τα αντικείμενα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον «Πελάτη» και για τα οποία υπάρχει ισχύουσα και νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης.

Οι όροι χρήσης δεν επηρεάζουν την ισχύ και την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων – Απόρρητο – Ασφάλεια συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Η ιστοσελίδα pharmacymagou.gr  ακολουθεί  το ν.2472/1997 και τα άρθρα 11 έως 13 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται ότι τα στοιχεία που εισάγετε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εμπιστευτικά και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών όπως για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και το ιστορικό αγορών σας, ή για να μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο εσείς θέλετε να απομακρύνετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το δίκτυό μας ή να επιλέξετε να μην λαμβάνετε ενημερώσεις από το pharmacymagou.gr

Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αν υπάρξει ανάλογη νομική απόφαση.

Επίσης, θα σας αποστέλλουμε κατά περιόδους ενημερωτικό υλικό, προσφορές, newsletter και οτιδήποτε άλλο έχει σαν σκοπό τη μέγιστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών από εμάς προς εσάς.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το pharmacymagou.gr ως περιγράφεται παραπάνω.

Το Internet δεν είναι ασφαλές περιβάλλον παρ 'όλα αυτά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει ασφαλές περιβάλλον πλοήγησης και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, υποκλοπή και αλλοίωση δεδομένων  του πελάτη.

Η ευθύνη για την προστασία του πελάτη και του συστήματός του από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι αποκλειστικά δική του.

Πνευματικά δικαιώματα

Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αντιγραφή, αναπαραγωγή κειμένων, εικόνων και γραφικών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.pharmacymagou.gr βάσει της προστασίας Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας.

Τρόποι πληρωμής

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:

  • Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό.
  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
  • Πληρωμή μέσω καρτών.
  • Πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από αυτό.

 Σας ενημερώνουμε ότι εάν κάνετε μεταφορά χρημάτων μέσω άλλης τραπέζης στο λογαριασμό που αναφέρεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας υποχρεούστε να αναλάβετε το κόστος μεταφοράς και των δύο τραπεζών.

Παρεχόμενες πληροφορίες – Προϊόντα - Παραγγελίες

H εταιρεία μας καταβάλει προσπάθεια για την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Το pharmacymagou.gr προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει την ιατρική συμβουλή.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Για να θεωρηθεί μία παραγγελία αποδεκτή θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, κατόπιν θα λάβετε e-mail από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της. Η λήψη αυτού επιβεβαιώνει την αποδοχή από την εταιρεία μας.

Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί σύμβαση, παραγγελία, μεταξύ της εταιρείας μας και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς. Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται.

Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που συνοδεύουν τα προϊόντα που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο.

Τιμές προϊόντων

Το σύνολο των τιμών των προϊόντων μας που αναγράφονται και προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο και προβλεπόμενο ποσό Φ.Π.Α (αλλά όχι τα έξοδα αποστολής), με την επιφύλαξη του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών αυτών οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Η εταιρεία δεν υποχρεούται να αποδεχθεί παραγγελία και να πραγματοποιήσει πώληση προϊόντων, που λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, εμφανίζονται στην ιστοσελίδα με τιμή εσφαλμένη. Σε περίπτωση που σε παραγγελία υπάρξει τέτοιο σφάλμα στην τιμή, ενημερώνεστε και με απόφασή σας η παραγγελία εκτελείται με την νέα τιμή ή ακυρώνεται.Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη τιμή (ακόμα και αν σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας).

Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαφέρουν από τις τιμές του φυσικού καταστήματος και ισχύουν μόνο για αγορές μέσω αυτού, ή τηλεφωνικά στο www.pharmacymagou.gr και αποστολή είτε στο χώρο σας, είτε παραλαβή από το κατάστημα μας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ενημερώνεστε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσω ενδείξεων που βρίσκονται στη σελίδα κάθε προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το pharmacymagou.gr επιφυλάσσεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του εάν αυτά δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας. Σε περίπτωση προβλήματος με την διαθεσιμότητα παραγγελθέντος προϊόντος, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας, γνωστοποιώντας τον λόγο που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο ή για τον πιθανό νέο χρόνο παράδοσης. Εσείς αποφασίζετε αν θα εκτελεστεί η παραγγελία σε νέο χρόνο παράδοσης ή αν θα ακυρωθεί και τυχόν πληρωμές θα επιστραφούν χωρίς καθυστέρηση.

Απόρριψη Παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να αποσύρουμε από την ιστοσελίδα μας οποιοδήποτε προϊόν ή ύλη ανά πάσα στιγμή. Σε εξαιρετικές περιστάσεις διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε μια παραγγελία, ακόμη και αν σας έχουμε στείλει επιβεβαίωση αυτής.

Παράδοση – Τρόποι αποστολής

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας, εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι που αναφέρονται στην παράγραφο περί διαθεσιμότητας των προϊόντων.  Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier, τα παραλαμβάνετε σε 1- 2 εργάσιμες μέρες για την Αττική, από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι) και 2 – 3 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή. Για παράδοση το Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail και εσείς θα αποφασίσετε αν θα συνεχιστεί η παραγγελία σας ή θα την ακυρώσετε με πλήρη επιστροφή των χρημάτων, σε περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει αυτή.

Σε περίπτωση τυχόν παραλαβής λανθασμένου προϊόντος ( δηλαδή προϊόντος διαφορετικού από αυτό που παραγγείλατε), παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε αμέσως, προκειμένου να το αντικαταστήσουμε άμεσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.

Κόστος αποστολής για αγορές εντός Ελλάδος.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους σαράντα πέντε (45,00€) ευρώ και άνω και βάρους μέχρι τρία (2) κιλά ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής*.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των σαράντα πέντε (45,00€) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,90€, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα τρία (2) κιλά.*

*Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1,00€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Για αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον με 1,90 € (κόστος αντικαταβολής).

Τα προϊόντα  Ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας προστασία.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν!

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από το κατάστημα μας στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 110 στους Αγ. Αναργύρους κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες χωρίς καμία επιβάρυνσή. Σημαντικό να μην περάσετε από το κατάστημα αν πρώτα δεν έχετε λάβει ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο που αναφέρει «η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα»

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης οφείλει  να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, να τηρεί τους όρους χρήσεως και να παρέχει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία.

Δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pharmacymagou.gr  για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Δίκαιο του Ελληνικού Κράτους. Επίσης δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pharmacymagou.gr  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τους χρήστες του.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pharmacymagou.gr έχει το δικαίωμα να μη δημοσιεύει περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί υβριστικό ή προσβλητικό γι αυτό.

Ο πελάτης οφείλει να μην κάνει ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ότι έχει γίνει τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.

Οφείλετε να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας , την ταχυδρομική σας διεύθυνση και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας.Εγγυάστε δε ότι μπορείτε να κάνετε δεσμευτικές συμβάσεις.

Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν για κάποιο λόγω δεν σας ικανοποιεί η αγορά που πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacymagou.gr, έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης από συντελεσθείσα πώληση). Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραπτό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pharmacymagou.gr, με θέμα την επιστροφή του προϊόντος αντί επιστροφής χρημάτων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων, πρέπει τα προϊόντα να είναι σε άριστη κατάσταση επαναπώλησης, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να μην έχει ανοιχθεί, τσαλακωθεί, σκιστεί, τρυπηθεί ή κοπεί, και να συνοδεύονται από όλα τα παραστατικά πώλησης και αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής για τα επιστρεφόμενα προϊόντα βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης, το pharmacymagou.gr θα σας επιστρέψει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή, το σύνολο του τιμήματος των επιστραφέντων προϊόντων, και ο τρόπος επιστροφής των χρημάτων σας θα καθοριστεί κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί σας. Διευκρινίζεται ότι το χρηματικό ποσό που θα σας επιστραφεί λόγω υπαναχώρησης και κατόπιν επιστροφής των παραγγελθέντων προϊόντων, αντιστοιχεί αποκλειστικά και μόνο στο ποσό που καταβάλατε για την αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων που επεστράφησαν και όχι στο χρηματικό ποσό που καταβάλατε για τα έξοδα αποστολής τους.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (όπως βούρτσες, οδοντόβουρτσες, κ.α.).Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος.

Δικαίωμα αντικατάστασης/επιστροφής

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή αλλοιωμένο. Και συντρέχει υπαιτιότητα της εταιρείας μας, τότε έχετε το δικαίωμα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος να ζητήσετε είτε την αντικατάσταση του με άλλο είτε την επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει εντός της ανωτέρω προθεσμίας να ενημερώσετε την εταιρεία μας και να μας αναφέρετε το πρόβλημα που εμφανίστηκε, καθώς επίσης και να αποστείλετε το προϊόν στη διεύθυνση μας με έξοδα σας, στην κατάσταση που το παραλάβατε, συνοδευόμενο από το παραστατικό που είχε εκδοθεί. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά την επιστροφή του ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό ή αλλοιωμένο από υπαιτιότητα μας, η εταιρεία μας καλύπτει τα έξοδα επιστροφής του, και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας είτε σας αποστέλλει με δικά της έξοδα καινούριο προϊόν, είτε σας επιστρέφει τα χρήματα της αγοράς του.

Δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι η ακύρωση θα γίνει πριν την αποστολή της, με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pharmacymagou.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 30269656 ή στο 6986722766 εργάσιμες ώρες και μέρες. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μετά την αποστολή της και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.

ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε συμβουλή ιατρική ή άλλου επιστήμονα υγείας.