• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

FREZYDERM SPOT-END HAND CREAM 50ml Μεγαλύτερη προβολή

Frezyderm Spot End Hand Cream 50 ml

100630

Νέο προϊόν

Ενυδατική κρέμα χεριών με λευκαντική δράση

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,32 €

Άλλες πληροφορίες

Ενδείξεις:
Πρόληψη δυσχρωμιών οιασδήποτε αιτιολογίας. Μελαγχρωματικές κηλίδες ( age spots). Μελαγχρώσεις προκληθείσες από φλεγμονές,ουλές φάρμακα, καλλυντικά, αρώματα.

Μελέτες:
Μελέτες ασφάλειας. Μελέτη αποτελεσματικότητας. Challenge test.

Χρήση:
Εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια των χεριών 2-3 φορές την ημέρα. Συνδυασμός με άλλα προϊόντα της σειράς Spot End κατά περίπτωση. Χρήση τουλάχιστον επί 3 μήνες για ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δράση - Ενεργά Συστατικά:
Λευκαντική δράση (Αρβουτίνη, Φαινυλαλανίνη, Αλανίνη). Αντιηλιακή προστασία (UVA- UVB filters). Ενυδάτωση, βελτίωση ελαστικότητας (Oleoeuropeine, Vit E, Υαλουρονικό οξύ). Ενεργοποίηση διαδερμικής διαβατότητας (Dimethisorb).      

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ