Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Frezyderm

Η FREZYDERM δημιουργήθηκε με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, Αποκλειστική πώληση στα Φαρμακεία.

Η FREZYDERM δημιουργήθηκε το 1987 από τον κο Αναστάσιο Αναστασίου με σκοπό την διακίνηση δερματολογικών και καλλλυντικών προϊόντων, προτεινόμενων από Ιατρούς, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους. Αποκλειστική πώληση στα Φαρμακεία.

Αναπτύχθηκαν προϊόντα που συνεπικουρούσαν τις θεραπευτικές αγωγές των ασθενών.Λειτούργησαν τμήματα ιατρικής ενημέρωσης για την προσέγγιση του Δερματολόγου και Παιδιάτρου, με αυστηρά επιστημονικό λόγο ως προς τα καλλυντικά, ενισχυμένο από μελέτες των προϊόντων σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού. 
Με βάση μελέτη που εκπονήθηκε σε Παιδιάτρους και Δερματολόγους, η εταιρεία μας στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού, κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές. 
Καινοτομία επίσης αποτέλεσε το Εργοστάσιό μας (έτος λειτουργίας 2001), το οποίο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχοντάς μας την δυνατότητα να παρασκευάζουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές, πρώτα τα δικά μας προϊόντα και κατόπιν να προχωρήσουμε σε παρασκευή προϊόντων για λογαριασμό τρίτων. 
Κατέχοντας την δική μας Εργοστασιακή μονάδα και ένα ισχυρό Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, μπορέσαμε να προβάλλουμε στους ιατρούς το γαληνικό σκεύασμα, κάτι που έλειπε από την Ιατρική Ενημέρωση, ενώ παράλληλα ξεκινήσαμε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια προς τους Φαρμακοποιούς με το ίδιο θέμα. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η FREZYDERM να αναπτύξει το προφίλ μιας φαρμακευτικής εταιρείας, μελετώντας τα προϊόντα της με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια. 
Τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, μας οδήγησαν στην δημιουργία Τμήματος Πωλήσεων.Το δίκτυό μας αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 2.500 φαρμακείων που αναπτύσσουν το brand name της FREZYDERM ημέρα με την ημέρα, καταλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι του φαρμακοποιού. 
Πέραν της ελληνικής τα προϊόντα μας έχουν επιτυχώς διεισδύσει σε διεθνείς αγορές στην  Μέση Ανατολή, Βαλκάνια, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. 

Το έτος 2003 η εταιρία μας απέκτησε Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001 : 2000

Ενεργά φίλτρα