Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
Centrum A to Zinc 60 ταμπλέτες
  • Centrum A to Zinc 60 ταμπλέτες

Centrum A to Zinc 60 ταμπλέτες

13,86 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
101861
5205396309026

centrum a - zinc

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Οι Βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα
για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.

Οι βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.


Οι βιταμίνες βοηθούν στο μεταβολισμό, συμβάλλοντας στην καλή υγεία, την αναπαραγωγή, την ανάπτυξη και τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης. Αρκετές βιταμίνες δεν μπορούν να συντεθούν στον ανθρώπινο οργανισμό και λαμβάνονται από την τροφή. Τα μεταλλικά στοιχεία όπως και οι βιταμίνες είναι αναγκαία συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Αποτελούν το 4-5% του βάρους του σώματος.
Η έλλειψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων στον οργανισμό, έστω και σε μικρό βαθμό λόγω μη ισορροπημένης διατροφής, αργά ή γρήγορα μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της υγείας.


Γιατί χρειαζόμαστε ένα πλήρες συμπλήρωμα διατροφής;
Η διατήρηση της καλής υγείας απαιτεί μία επαρκή και ισορροπημένη διατροφή που εξαρτάται από την ορθή επιλογή και το σωστό συνδυασμό τροφών. Τα συμπληρώματα διατροφής παρέχουν στον οργανισμό μας τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που για διάφορους λόγους μπορεί να μην παίρνουμε από τις τροφές επαρκώς.

 

Συνήθως οι λόγοι είναι οι παρακάτω:

  • Οι σύγχρονοι τρόποι καλλιέργειας, επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων ενδέχεται να ελαττώσουν τις περιεχόμενες στα τρόφιμα βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
  • Στα γεύματα που παρασκευάζονται έξω από το σπίτι (γραφείο, εστιατόριο κ.λπ.) είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουμε την ποιότητά τους.
  • Οι ευαίσθητες βιταμίνες καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και της φύλαξης των τροφίμων.
  • Η ελλιπής διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, τα καυσαέρια, ο καπνός από τσιγάρα.

Οι βιταμίνες παχαίνουν;
Όχι. Οι βιταμίνες δεν οδηγούν στην αύξηση βάρους, καθώς δεν περιέχουν θερμίδες.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να παίρνω CENTRUM;
Δεν υπάρχει περιορισμός στο χρονικό διάστημα λήψης του Centrum. Η μακροχρόνια λήψη εξασφαλίζει τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση (Σ.Η.Δ.)
Είναι η μέση καθημερινή πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων που καλύπτει τις θρεπτικές απαιτήσεις σχεδόν όλων των υγιών ενηλίκων. (RDA: Recommended Daily Allowance).

 

 
101861
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.