Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
A.Vogel Bio-Kult Candea 15 κάψουλες
  • A.Vogel Bio-Kult Candea 15 κάψουλες

A.Vogel Bio-Kult Candea 15 κάψουλες

6,30 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
103837
5027314505019

Ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Το Bio-kult Candea περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από επτά είδη προβιοτικών φιλικών βακτηρίων για την ενίσχυση της εντερικής  χλωρίδας.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Το Bio-kult Candea περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από επτά είδη προβιοτικών φιλικών βακτηρίων για την ενίσχυση της εντερικής  χλωρίδας ο οποίος βοηθάει στην προστασία από την υπερανάπτυξη  της κάντιντα.

Κάντιντα, Καντιντίαση και τι την προκαλεί

Η καντιντίαση είναι μια ιατρική κατάσταση του 21ου αιώνα που επηρεάζει το 1/3 του πληθυσμού όλων των δυτικών χωρών. Περίπου το 30% όλων των ατόμων σε όλο τον κόσμο επάνω απο την ηλικία των 12 – κυρίως γυναίκες- υποφέρουν απο ασθένειες που σχετίζονται με τις μυκητιάσεις απο Candida.

Η Candida, ένας μύκητας που ζει στο στόμα, το πεπτικό και το δέρμα μας , διατηρείται υπο έλεγχο χάρη στην  υγειή βακτηριακή  χλωρίδα  του σώματός μας. Αν η ανάπτυξή του ξεπεράσει την ικανότητα του σώματος να τον ελέγχει, εμφανίζεται μυκητίαση. Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάποιος οργανισμός  έχει διαταραχθεί από κάποια νόσο, από λήψη φαρμάκων (κορτιζόνη, αντιβίωση, αντισύλληπτικά)  ή είναι αναστατωμένος από συνεχές στρές και δίαιτες αδυνατίσματος. Συχνά τα σύγχρονα αντιβιοτικά, σκοτώνουν τα χρήσιμα βακτήρια που εμποδίζουν την ανάπτυξη μυκήτων και έτσι ευνοούν τις λοιμώξεις από  κάντιντα, η οποία αναπτύσσεται χωρίς ανταγωνισμό.  Καντιντίαση  ( ζυμομυκητίαση, μονιλίαση) ονομάζεται η λοίμωξη από το ζυμομύκητα Candida.

103837
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.