Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
PanKill 0.2 CS Εντομοκτόνο 500ml
  • PanKill 0.2 CS Εντομοκτόνο 500ml

PanKill 0.2 CS Εντομοκτόνο 500ml

10,65 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
104131
5200129921582

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο επαφής. Ακαρεοκτόνο σε σκεύασμα spray. Καταπολεμά ακάρεα, αράχνες, κουνούπια, μυρμήγκια, κατσαρίδες κ.ά.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Ψεκάζοντας πετυχαίνουμε:

Μεγάλη διάρκεια δράσης (ως και 6 μήνες σε εσωτερικούς χώρους).

Δεν δρα απωθητικά στα έντομα, με αποτέλεσμα να κάθονται στις ψεκασμένες επιφάνειες και να εξοντώνονται

Δεν λερώνει και δεν αποχρωματίζει τις επιφάνειες που εφαρμόζεται. (σε υλικά που λεκιάζουν θφάσματα, κουρτίνες, στρώματα, μοκέτες ή βαμμένα υλικά, ελέγξτε πρώτα πιθανές επιπτώσεις σε μιρκή ή μη ορατή επιφάνεια)

Τρόπος χρήσης και δράσης:

Το προϊόν είναι υδατικό αιώρημα μικροκαψουλών και εφαρμόζεται με ψεκασμό των επιλεγμένων επιφανειών από κατάλληλη απόσταση, που να εξασφαλίζει την καλή και ομοιόμορφη διαβροχή τους. Ο ψεκασμός κατευθύνεται προς τις επιφάνειες και ποτέ προς τον αέρα.
Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση . Ψεκάστε σε απόσταση 10 περίπου εκατοστών μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες, όλα τα σημεία στα οποία είναι πιθανό να κρύβονται ή να περνούν τα έντομα -αρθρόποδα στόχοι.
Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, των γωνιών, των σωλήνων, των σχισμών και των ρωγμών, κάτω από τα έπιπλα, γύρω από σωλήνες ύδρευσης/ αποχέτευσης, ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες, γύρω από πόρτες και παράθυρα, κάτω από χαλιά και σε άλλα σημεία που διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα ή τα ακάρεα.
Ο σωστός εντοπισμός των σημείων ψεκασμού αυξάνει την αποτελεσματικότητα και μειώνει τους κινδύνους και την άσκοπη δαπάνη.
Για τον έλεγχο κυρίως των κουνουπιών, ψεκάστε εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών, μπαλκόνια, αυλές, πρασιές, γκαζόν κτλ αλλά ποτέ σε φυτά που προορίζονται για βρώση.
Εγγυημένη σύνθεση: Acetamiprid 0,2% β/o
Bοηθητικές ουσίες 99,79 % β/β
Παρασκευαστής : Kwizda-France SAS, Γαλλία

104131
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.