Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Cera Di Curpa

Cera di Cupra είναι μια ιστορική μάρκα που ξεκίνησε στη δεκαετία του πενήντα χάρη στη διορατικότητα του Dr Nicola Ciccarelli, ο οποίος έφερε πιο διάσημη κρέμα ομορφιάς της Ιταλίας.

H Cera di Cupra είναι μια ιστορική μάρκα που ξεκίνησε στη δεκαετία του πενήντα χάρη στη διορατικότητα του Dr Nicola Ciccarelli, ο οποίος έφερε πιο διάσημη κρέμα ομορφιάς της Ιταλίας.

Κατάφερε να τηρήσει τις εξαιρετικές ιδιότητες των αρωματικών κεριών που οι μέλισσες φυλάνε στις κυψέλες τους.

Ο  Δρ Ciccarelli δημιούργησε μια αξιόλογη κρέμα που την ονόμασε Cera di Cupra: «Cera", λόγω του φυσικού κερί («Cera" στα ιταλικά), που περιέχει, και "Cupra", όπως το όνομα του γενέτειρα του ιδρυτή, αλλά και το όνομα του μια όμορφη θεότητα, η θεά Cupra.

Πόλλά προϊόντα έχουν δημιουργηθεί από τότε, και οι περισσότεροι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το πολύτιμο κερί ως κύριο συστατικό τους.
Σήμερα, Cera di Cupra είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, ικανό να εξασφαλίσει το επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και φυσικότητα ότι το δέρμα χρειάζεται, προκειμένου να μείνει με νεανική εμφάνιση και όμορφη σε κάθε ηλικία!

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14

Ενεργά φίλτρα