Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Μορφή

Μορφή

Τιμή

Τιμή

  • 7,00 € - 71,00 €

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Solgar

Η Solgar έχει καθορίσει τα χρυσά πρότυπα για τα θρεπτικά συμπληρώματα ανοίγοντας το δρόμο προς έναν υγιέστερο κόσμο οδηγούμενη από την επιστήμη της διατροφής και την ασυμβίβαστη ποιότητα.

Η Solgar έχει καθορίσει τα χρυσά πρότυπα για τα θρεπτικά συμπληρώματα ανοίγοντας το δρόμο προς έναν υγιέστερο κόσμο οδηγούμενη από την επιστήμη της διατροφής και την ασυμβίβαστη ποιότητα.

Η Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan των Η.Π.Α. με πρωταρχικό σκοπό την παρασκευή και διάθεση προς το αγοραστικό κοινό συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας.

Κάθε προϊόν της Solgar ελέγχεται για την καθαρότητα, τη σταθερότητα, το χρόνο αποσύνθεσής του καθώς και για το αν πληρεί τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα του.Επίσης σημαντικό είναι ότι η Solgar απέκτησε πιστοποιητικά KOF-K Kosher Parve για πολλά από τα προϊόντα της και φυσικά συνεχίζει τη διαδικασία πιστοποίησης και των υπολοίπων. Τα πιστοποιητικά αυτά απονέμονται από έναν ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό, ο οποίος πιστοποιεί τρόφιμα που κατέχουν μόνο τα υψηλότερα ποιοτικά standards.

Η Solgar επιμένοντας να εξασφαλίσει χωρίς συμβιβασμούς τις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες τις οποίες υποβάλλει σε εξαντλητικούς ελέγχους καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας, δεν θα θυσίαζε ποτέ την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων της στο βωμό εμπορικών κριτηρίων.

Για την υψηλότερη δυνατή καθαρότητα και την αποφυγή μολύνσεων μεταξύ των προϊόντων, παρασκευάζει το κάθε προϊόν ξεχωριστά σε απομονωμένα δωμάτια. Για τη συσκευασία χρησιμοποιεί γυάλινα κεχριμπαρένια μπουκάλια και όχι πλαστικά μπουκάλια ή styrofoam cushioning, ώστε τα προϊόντα να μην επιβαρύνουν καθόλου το περιβάλλον.

Επιπλέον, επειδή τα υψηλής ποιότητας διατροφικά συμπληρώματα δεν θα πρέπει να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, η Solgar προσπαθεί να αποκλείσει όσο το δυνατόν περισσότερα αλλεργιογόνα από τις φόρμουλές της.Επιστημονική Έρευνα και ΑνάπτυξηΗ Solgar συνεχίζει τις έρευνές της στο δικό της Διατροφικό Κέντρο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ανακαλύψεις στην επιστήμη της Διατροφής και παράγει συνεχώς νέα και αποτελεσματικά προϊόντα μέσα από εκτεταμένες έρευνες και ελέγχους.

Η SOLGAR πρώτη παγκοσμίως εφαρμόζει πραγματική ΝανοΤεχνολογία στα Συμπληρώματα Διατροφής εκπληρώνοντας τις φιλοδοξίες και τους στόχους και δικαιώνοντας τις προσπάθειες και τις έρευνες χρόνων. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί βραβεύεται αποσπώντας το 1ο Βραβείο Έρευνας και Ανάπτυξης 2006 Frost and Sullivan.Πιστοποιημένη Ποιότητα

Τα εργαστήρια της Solgar διεξάγουν όλους τους ελέγχους των προϊόντων σύμφωνα με τις Πρακτικές Καλής Παρασκευής (GMP's: Good Manufacturing Practices) οι οποίες ακολουθούν τις αρχές της Φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP), της Αυστραλίας (TGA) και της Διεύθυνσης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τα Διατροφικά Συμπληρώματα.

Ενεργά φίλτρα