Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Ortholand

Η ORTHOLAND είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ορθοπεδικών ειδών των Η.Π.Α και της Ευρώπης.

Η ORTHOLAND είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ορθοπεδικών ειδών των Η.Π.Α και της Ευρώπης.

Σε αυτόν τον δικτυακό τόπο βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας, παλαιά και νέα. Επίσης υπάρχει και ένας πρωτοποριακός ιατρικός οδηγός για την καλύτερη και ταχύτερη αναγνώριση των προϊόντων μας.
Στόχος μας είναι να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά τα καλύτερα προϊόντα εισαγωγής απο την αμερικανική και την ευρωπαϊκή αγορά, σεβόμενοι πάντοτε την ελληνική οικονομική πραγματικότητα και την σχέση ποιότητος - τιμής.
Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στον δικτυακό μας τόπο μας έχουν εγκριθεί απο τις επιστημονικές κοινότητες U.S.A. και Ευρώπης, έχουν παρουσιασθεί σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, υποστηρίζονται απο ισχυρή βιβλιογραφία και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητος.
Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε αυτόν τον πολύ δύσκολο δρόμο της σωστής προώθησης των προϊόντων στην ελληνική αγορά, και πάντοτε μέσα απο τη διαδικασία της συνεχούς επιστημονικής ενημερώσεως της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, ώστε το εξειδικευμένο ορθοπεδικό προϊόν να κατέχει σημαντική θέση στο πρωτόκολλο θεραπείας που ορίζει ο Έλληνας επιστήμονας ιατρός για κάθε επιλεγμένο ασθενή.
H εταιρεία ORTHOLAND A.E. είναι ο leader της ελληνικής αγοράς στον τομέα των ορθοπεδικών ειδών – νάρθηκες, κηδεμόνες, soft products- από το 1995 (έτος ίδρυσης), παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα προϊόντος στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιρειών των Η.Π.Α και της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα προϊόντα

Μείνετε μαζί μας! Περισσότερα είδη θα εμφανίζονται εδώ καθώς τα προσθέτουμε.