Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Φύλο

Φύλο

Γεύση

Γεύση

Περιοχή Χρήσης

Περιοχή Χρήσης

Μορφή

Μορφή

Δράση

Δράση

Τιμή

Τιμή

  • 1,00 € - 58,00 €

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα APIVITA

Όλη η σειρά των φυσικών καλλυντικών της Apivita σε μοναδικές τιμές,δωρεάν μεταφορικά, δυνατότητα αγοράς χωρίς κάρτα και πολλά δώρα για όλους

Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA ,ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά, που δημιούργησαν τα πρώτα τους προϊόντα μέσα στο φαρμακείο τους. Το όνομα της, που αντανακλά και το σύνολο της φιλοσοφίας της, προέρχεται από τις λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει APIVITA η ζωή της μέλισσας.Εμπνευσμένη από το μελίσσι, το αξιοθαύμαστο εργαστήριο της φύσης, αλλά και την πλούσια ελληνική χλωρίδα με τα 5500 είδη φυτών, η APIVITA συνδυάζει μελισσοκομικά προϊόντα όπως πρόπολη, μέλι και βασιλικό πολτό, τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα και αγνά αιθέρια έλαια, κυρίως βιολογικής καλλιέργειας, για να παράγει φυσικά, επιστημονικά ελεγμένα, αποτελεσματικά προϊόντα. Με πίστη στη φιλοσοφία του Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής, η APIVITA προάγει έναν ισορροπημένο, ολιστικό, φυσικό τρόπο ζωής.
H APIVITA δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά  και ολιστικά προϊόντα με πραγματικά οφέλη για το σώμα, το πνεύμα και τις αισθήσεις, για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού και οικολογικά ευαισθητοποιημένου καταναλωτή.

Ενεργά φίλτρα