Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
Bochery NanoBlanc Ισχυρή Λευκαντική Κρέμα 50ml
  • Bochery NanoBlanc Ισχυρή Λευκαντική Κρέμα 50ml

Bochery NanoBlanc Ισχυρή Λευκαντική Κρέμα 50ml

36,90 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
102949
5200110930012

INTENSIVE WHITENING CREAM                            

ΙΣΧΥΡΗ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Πριν από 7 χρόνια τα εργαστήρια Bochery Nature ξεκίνησαν ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τη δημιουργία μίας ισχυρής σειράς Δερματικών Λευκαντικών Προϊόντων. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια νέα Nανοτεχνολογική φόρμουλα για το βασικό λευκαντικό προϊόν τους, την Intensive Whitening Cream.
Το προϊόν αυτό έπρεπε να είναι όχι μόνο αποτελεσματικό, αλλά και ασφαλές για την περιποίηση του δέρματος. Αν και η ιδέα ήταν αρκετά απλή, η έρευνα για την ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός τέτοιου προϊόντος ήταν εκπληκτικά εκτενής. Όλες οι πιθανές παράμετροι έπρεπε να ληφθούν υπόψη για τη  δημιουργία της  Intensive Whitening Cream. Π.χ,, τι συστατικά έπρεπε να χρησιμοποιηθούν; Πώς έπρεπε να εφαρμοσθούν; Ακόμα και μικρότερης σημασίας παράγοντες, όπως το είδος της συσκευασίας που θα διατηρούσε τα συστατικά φρέσκα και ενεργά αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης. H Intensive Whitening Cream ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις στην έρευνα πάνω στη λεύκανση του δέρματος και μετά από πέντε χρόνια ελέγχων και δοκιμών, είναι επιτέλους διαθέσιμη για το κοινό.
Τα εργαστήρια Bochery Nature βάζουν την ασφάλειά σας πάνω απ’ όλα
Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ υδροκυάνιο, υδράργυρο, στεροειδή ή άλλες βλαβερές λευκαντικές ουσίες. Προκειμένου να αποχρωματισθούν φυσικά οι σκουρόχρωμες δερματικές κηλίδες και να αποκτηθεί μια ομοιόμορφη επιδερμίδα, πρέπει να αφιερωθεί χρόνος και υπομονή κατά την περίοδο χρήσης του προϊόντος. Η Intensive Whitening Cream παρέχει τα πρώτα ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4  εβδομάδες από την έναρξη της χρήσης. Για πλήρη εμφάνιση των αποτελεσμάτων χρειάζεται ένα διάστημα περίπου 2 με 3 μήνες, με τα αποτελέσματα να διαφοροποιούνται βάσει των αναγκών του κάθε ατόμου και την κατάσταση του δέρματος.
Ποιά είναι η χρήση της;
Η Intensive Whitening Cream  χρησιμοποιείται για να μειώσει την εμφάνιση των μελαχρωστικών  κηλίδων της επιδερμίδας ( πρόσωπο ή σώμα). Πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το προϊόν για να επιτύχουν έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος φωτίζοντας τις ανομοιογενείς  περιοχές και τα σκοτεινά σημεία. Τα προϊόντα μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την γενικότερη λεύκανση περιοχών  του δέρματος που έχουν υποστεί ζημιά από τον ήλιο (απομάκρυνση των πανάδων).
Τι κάνει την Intensive Whitening Cream τόσο μοναδική;
Στην αγορά υπάρχουν ήδη εκατοντάδες προϊόντα λεύκανσης της επιδερμίδας. Μπορεί επίσης να δείτε πολλά προϊόντα λεύκανσης του δέρματος που περιέχουν τα ίδια ενεργά συστατικά όπως η Intensive Whitening Cream.
Τι κάνει λοιπόν τη φόρμουλα της Intensive Whitening Cream τόσο μοναδική;  Πολύ απλά, η έρευνα !
Η νέα νανοτεχνολογική Intensive Whitening Cream αποτελείται από φωσφολιπίδια (νανοσωμάτια) τα οποία ενσωματώνουν τα πιο πρόσφατα ανακαλυφθέντα ενεργά συστατικά αναστολής της μελανίνης, όπως: Arbutin, Aloesin, Palmitate Vitamin C, τα οποία αποδεδειγμένα περιορίζουν την εκτεταμένη δημιουργία κηλίδων στο ανθρώπινο δέρμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λεύκανση των γεροντικών κηλίδων και την υπερμελάχρωση. Τα λιποσώματα χρησιμοποιούνται ως φορέας του συστήματος, ως σταθεροποιητής των ενεργών συστατικών και για την εκπληκτικά  διεισδυτική τους ικανότητα. Τα λιποσώματα αποτελούν, δηλαδή, μικρο-οχήματα για τη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, κάτι που συνιστά έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες λευκαντικής επίδρασης. Τα προαναφερθέντα ενεργά συστατικά αναστέλλουν το κύριο ένζυμο που καταλύει την παραγωγή της μελανίνης, τη Τυροσινάση, αλληλεπιδρούν στο ενζυμικό υπόστρωμα και μειώνουν δραστικά τη μετατροπή της Τυροσίνης σε μελανίνη.
Η Λιποσωμιακή Intensive Whitening Cream περιέχει: 

  1. JAPANESE MANDARIN EXTRACT (εκχύλισμα γιαπωνέζικου μανταρινιού): προωθεί τη λεύκανση και την αφαίρεση των κηλίδων.Σε σχετική έρευνα που διεξήχθη έλαβαν μέρος 89 Ασιάτες εθελοντές μέσης ηλικίας 29 +/- 2 ετών.Τα επιλεγμένα άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία 2 φορές την ημέρα για 28 – 56 ημέρες.  Το 75% των ατόμων που έλαβαν μέρος ανέφεραν λευκαντική επίδραση μετά την 14η με 28η ημέρα και ιδιαίτερα έντονη επίδραση μετά την 56η ημέρα.
  2. DAISY FLOWER EXTRACT (Εκχύλισμα Μαργαρίτας & Άγριου Μούρου): μειώνουν τη γένεση και την μεταφορά των μελανοσωμάτων στα μελανοκύτταρα και την παραγωγή της Μελανίνης.
  3. SUPEROXIDE DISMUTASE (υπεροξεiδιο της δισμουτάσης): προωθώντας το σταμάτημα των ελευθέρων ριζών, που καταστρέφουν το κύτταρο, αποτρέπουν την  γήρανση και την υπερμελάχρωση.
  4. DIPALMITATE KOJIC ACID: αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς αναστολείς της Τυροσινάσης που παρέχει σημαντικά λευκαντικά αποτελέσματα.
  5. ISODECYL SALICYLATE (ισομερές δέκα-σαλικυλικό): προωθεί την μικρο-απολέπιση και την  φυσική λεύκανση του χρωματικού τόνου του επιδερμίδας.
  6. ΦΙΛΤΡΑ των Υπεριωδών Ακτινών (Octyl Methoxy Cinnamate & Benzophenone-3): παρέχουν επαρκή κάλυψη της επιδερμίδας από τις παρενέργειες των UVA/UVB ακτινοβολιών που προκαλούν τη μελανογένεση και τη φωτογήρανση. Το έμμεσο αποτέλεσμα είναι ότι έτσι, το δέρμα προστατεύεται περισσότερο  από το ηλιακό φως, τη δημιουργία κηλίδων και τη φωτογήρανση.

Κατά τη δημιουργία ενός λευκαντικού προϊόντος, τα συστατικά της βάσης είναι το ίδιο σημαντικά με τα ενεργά. Είναι πολύ σημαντική η σωστή επιλογή των κατάλληλων φορέων(Νανοσωμάτια), ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα ενεργά συστατικά είναι προστατευμένα και απορροφώνται βαθιά από το δέρμα. Επίσης σοφή επιλογή αποτελεί η χρήση ήπιων συντηρητικών και ενυδατικών για την εξασφάλιση του ελάχιστου ερεθισμού του δέρματος. Η Intensive Whitening Cream περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών που μπορεί να δεχθεί το δέρμα. Η δερματολογική ασφάλειά της έχει αποδειχθεί με τεστ αλλεργίας (Patch Test) στους εθελοντές. Ως εκ τούτου, είναι ΜΗ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ και ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ.
ΧΡΗΣΗ: Απλώστε ικανή ποσότητα της Λευκαντικής Κρέμας στο δέρμα σας, κάντε ελαφρύ μασάζ, πρωί και βράδυ. Δώστε στην επιδερμίδα σας μια ολοκληρωμένη θεραπεία , ενυδάτωσης,  λεύκανσης και θρέψης.

102949
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.