• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Vi-daylin 50 + Ginseng & Ginkgo Biloba  30tabs Μεγαλύτερη προβολή

Vi-daylin 50 + Ginseng & Ginkgo Biloba 30tabs

Νέο προϊόν

Ένα μοναδικό μείγμα από 22 βιταμίνες, μέταλλα, και ιχνοστοιχεία που αποτελούν ασπίδα για την υγεία των ματιών, της μνήμης, της νοητικής και γνωστικής λειτουργίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

8,19 €

Άλλες πληροφορίες

Aποτελεί ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες από 50 ετών, έτσι ώστε να καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις τους κάθε μέρα.
Ένα μοναδικό μείγμα από 22 βιταμίνες, μέταλλα, και ιχνοστοιχεία που αποτελούν ασπίδα για την υγεία των ματιών, της μνήμης, της νοητικής και γνωστικής λειτουργίας.

Τα ενεργά αυτά συστατικά της Vi-daylin 50+ βοηθούν και στην βελτίωση της σωματικής και διανοητικής ευεξίας, στην παραγωγή ενέργειας καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, του θυρεοειδούς και της καρδιάς.

Επίσης θωρακίζουν και τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Να ακολουθούνται πάντοτε οι αναγραφόμενες οδηγίες της συσκευασίας.
Η χρήση του δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική αλλά τη συμπληρώνει, γι' αυτό και ζητάτε και ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες γιατρού. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ