• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Sudocream 125gr Μεγαλύτερη προβολή

Sudocrem 250 gr Αντισηπτική Επουλωτική Κρέμα

101314

Νέο προϊόν

Δερματικές καταστάσεις ως καταπραϋντική, προστατευτική, ήπια αντισηπτική κρέμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6,90 €

Άλλες πληροφορίες

 

Χρήση της Sudocrem® για άλλες δερματικές καταστάσεις

 

Παρότι η Sudocrem είναι το κορυφαίο προϊόν της αγοράς στον τομέα του βρεφικού ερεθισμού από πάνα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες δερματικές καταστάσεις ως καταπραϋντική, προστατευτική, ήπια αντισηπτική κρέμα.

 

Φροντίδα για όλη την οικογένεια

 

Η Sudocrem μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 

  • κοψίματα     και εκδορές
  • ελαφρά     εγκαύματα
  • ήπια ηλιακά     εγκαύματα

 

Απαλή αλλά αποτελεσματική, δε θα προκαλέσει τσούξιμο κατά την εφαρμογή ενώ επιπλέον  σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό στην ευάλωτη περιοχή.

 

Η Sudocrem διατίθεται σε δύο μεγέθη.

 

Φροντίδα των ηλικιωμένων

 

Το δέρμα των ηλικιωμένων είναι πιο λεπτό και λιγότερο ελαστικό, βλάπτεται πιο εύκολα και επουλώνεται πιο αργά απ’ ό,τι το δέρμα ενός νεότερου ατόμου.

 

Τα ηλικιωμένα άτομα, ειδικά εκείνα με περιορισμένη κινητικότητα ή εκείνα που είναι κατάκοιτα ή σε αναπηρική καρέκλα, μπορεί να έχουν ειδικές ανάγκες φροντίδας του δέρματος. Οι ενοχλήσεις του δέρματος, όπως οι ερεθισμοί από ακράτεια μπορεί να φέρουν δυσφορία τόσο στους πάσχοντες όσο και στους φίλους ή τους συγγενείς τους που συμμετέχουν στη φροντίδα και την υγεία τους.

 

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μπορούν να βοηθήσουν. Ως δοκιμασμένη και ελεγμένη αντισηπτική, επουλωτική κρέμα, η Sudocrem μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία αυτών των δερματικών ερεθισμών.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ