• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

SOLGAR ESTER-C PLUS 1000MG VITAMIN C Μεγαλύτερη προβολή

Solgar Ester C Plus 1000mg Vitamin C 90 Tαμπλέτες

100348

Νέο προϊόν

SOLGAR ESTER-C PLUS 1000MG VITAMIN C

Περισσότερες λεπτομέρειες

34,99 €

Άλλες πληροφορίες

 

ESTER-C®

 

Η Ester-C® είναι μια πρωτοποριακή μορφή βιταμίνης C, που παράγεται κατά αποκλειστικότητα από τη Solgar και περιλαμβάνει και τους μεταβολίτες της βιταμίνης C: L-θρεονικό, L-λυξονικό και L-ξυλονικό οξύ. Οι μεταβολίτες βοηθούν τη βιταμίνη να μπει στην κυκλοφορία του αίματος γρηγορότερα, σε μεγαλύτερες ποσότητες και με λιγότερες απώλειες. Επιπρόσθετα, οι μεταβολίτες της Ester-C® βοηθούν τη βιταμίνη να διεισδύσει στα λευκά αιμοσφαίρια αποτελεσματικότερα. Τα λευκά αιμοσφαίρια, ως γνωστόν, απαιτούν για το μεταβολισμό τους υψηλά επίπεδα βιταμίνης C. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ester-C® ενισχύει τον καίριο ρόλο των λευκών αιμοσφαιρίων, τον οποίο έχουν στο ανοσοποιητικό σύστημα.

 

ESTER-C®

 

 

500mg veg.caps/1000mg tablets

Σύμπλεγμα υψηλής απορρόφησης, buffered βιταμίνης C με ενσωματωμένα: σύμπλεγμα κιτρικών βιοφλαβονοειδών, acerola, καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, ρουτίνη και τους φυσικά ευρισκομένους μεταβολίτες της βιταμίνης C: L-θρεονικό, L-λυξονικό και L-ξυλονικό οξύ. Η Ester-C® απορροφάται περίπου τέσσερις φορές περισσότερο, ενεργοποιείται δύο φορές γρηγορότερα και παραμένει στην κυκλοφορία δύο φορές περισσότερο σε σχέση με την κανονική βιταμίνη C. Σε φυτοκάψουλες ή ταμπλέτες. Λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες / 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

ESTER-C® 1000mg tablets

 

1 ταμπλέτα παρέχει:

 

Βιταμίνη C (ως ασβέστιο ασκορβικό, θρεονικό)

 

 

1000mg

 

 

Κιτρικά βιοφλαβονοειδή (ως prep.)

 

 

50mg

 

 

Ρουτίνη

 

 

25mg

 

 

Εκχύλισμα καρπών αγριοκέρασου (acerola) σε σκόνη (4:1)

 

 

25mg

 

 

Καρποί αγριοτριανταφυλλιάς (Rosehips) σε ακόνη

 

 

25mg

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ