Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Solgar Beetroot Extract 50mg Μεγαλύτερη προβολή

Solgar Beetroot Extract 50mg 90 κάψουλες

90 veg caps


Solgar

Νέο προϊόν

26,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

 

BEETROOT EXTRACT

veg.caps


Beta vulgaris

 

Θεωρείται ως μια από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές τροφής καθώς πέρα από τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει, παρέχει επίσης πληθώρα φυτοθρεπτικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, αποτελεί πλούσια πηγή των υδατοδιαλυτών αζωτούχων χρωστικών ενώσεων, βεταλαΐνες, που σχετίζονται με πολλαπλά ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό. Ειδικότερα, υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, την αποτοξινωτική δράση του ήπατος, την εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού και την ουδετεροποίηση της υπερβολικής δράσης των ελευθέρων ριζών, ενώ ενισχύει την αιματική ροή, περιορίζει την αρτηριακή πίεση και μειώνει τα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα. Σε φυτοκάψουλες. Κατάλληλο για vegans.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

: Λόγω του έντονου χρώματος του εκχυλίσματος παντζαριού μπορεί να παρατηρηθεί αλλαγή στο φυσιολογικό χρώμα των ούρων, ανάλογη με αυτή που έπεται της κατανάλωσης του παντζαριού σε μορφή τροφίμου. Παρότι η αλλαγή αυτή δεν θα πρέπει να συνεχιστεί μετά 25 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

το πέρας της κατανάλωσης του προϊόντος, παρακαλώ ζητείστε τη συμβουλή του θεράποντος ιατρού σε περίπτωση που συνεχιστεί η αλλαγή στο χρώμα των ούρων μετά το πέρας 24-48 ωρών από τη διακοπή κατανάλωσης του προϊόντος. Λαμβάνετε 1 φυτοκάψουλα 1-3 φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

 

BEETROOT veg.caps

 

1 φυτοκάψουλα παρέχει:

 

Εκχύλισμα από παντζάρι (Beta vulgaris)

 

 

500mg

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ