Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
PharmaQ Monoderma Ε5 28 μονοδόσεις
  • PharmaQ Monoderma Ε5 28 μονοδόσεις

PharmaQ Monoderma Ε5 28 μονοδόσεις

15,39 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
102464
5200363800063

Kαθαρή Βιταμίνη E, απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία της επιδερμίδας και των βλεννογόνων

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Το MONODERMA® E5 περιέχει Kαθαρή Βιταμίνη E φυσικής προελεύσεως σε περιεκτικότητα 5%, χωρίς αρωματικές ουσίες και συντηρητικά. Η Βιταμίνη E υπάρχει στη φύση σε καθαρή μορφή, αποτελεί βασικό θρεπτικό συστατικό που συμβάλλει στην υγεία του ανθρώπινου σώματος και είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία της επιδερμίδας και των βλεννογόνων.

Λόγω της παραγωγής ελευθέρων ριζών, η επιδερμίδα γίνεται δέκτης διάφορων τύπων οξειδωτικού stress προερχόμενων από διάφορους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες. Η φυσική προέλευση της Βιταμίνης E εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αντιμετωπίζοντας τη φθορά που προκαλείται από τη δράση των ελεύθερων ριζών και παρέχει ενυδάτωση, αντιφλεγμονώδη και μαλακτική δράση ενάντια στον κνησμό.

Παράλληλα, παρέχει προστασία από τις καταστροφικές για το δέρμα συνέπειες της φωτογήρανσης (υπερβολική έκθεση σε υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, και λάμπες UV). Τέλος, εξουδετερώνει την ξηρότητα και ερυθρότητα των βλεννογόνων.

Η τεχνολογική καινοτομία της Μονοδόσης® που ενσωματώνει το MONODERMA® Ε5 απελευθερώνει στο δέρμα καθαρή, φυσικής προέλευσης, Βιταμίνη Ε. Για την ακρίβεια κάθε Μονοδόση® περιέχει καθαρή Βιταμίνη Ε ενσωματωμένη σε μικροκυψελίδες, η οποία απελευθερώνεται σταδιακά σε σχέση με το χρόνο, διασφαλίζοντας δράση μεγαλύτερης διάρκειας. Χάρη στη συγκεκριμένη φόρμουλα, κάθε Μονοδόση® περιέχει μόνο καθαρή Βιταμίνη Ε, χωρίς να απαιτούνται συντηρητικά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ανεκτικότητα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ενδείξεις:
Ως επικουρική αγωγή για την Ξηροδερμία (ιχθύωση), σε Φλεγμονώδεις Δερματίτιδες που σχετίζονται με ξηροδερμία (ατοπική δερματίτιδα, αλλεργική δερματίτιδα και δερματίτιδα εξ επαφής), για τη φωτογήρανση και γήρανση του δέρματος, για την ξηρότητα και ερυθρότητα των γεννητικών οργάνων και του περίνεου (σε άνδρες και γυναίκες).

102464
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.