Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
PharmaQ Monoderma C10 28τμχ
  • PharmaQ Monoderma C10 28τμχ

PharmaQ Monoderma C10 28τμχ

17,70 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
102463
5200363800087

Καθαρή βιταμίνη C για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Το MONODERMA® C10 περιέχει Kαθαρή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 10%:

Η Βιταμίνη C αποτελεί βασικό θρεπτικό συστατικό, το οποίο όταν δεν παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, πρέπει να χορηγείται εξωτερικά. Η τοπική εφαρμογή της Βιταμίνης C είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ενδεχόμενων δερματικών παθήσεων.

Το L- Ασκορβικό οξύ είναι η μορφή της Βιταμίνης C που μπορεί να αξιοποιηθεί από το σώμα.

Οι ευεργετικές του δράσεις στο δέρμα περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω. Από όλες τις ευργετικές επιδράσεις του L-Ασκορβικού οξέως, θα πρέπει να τονιστούν ιδιαίτερα ο ρόλος του στο σχηματισμό του κολλαγόνου, η φωτοπροστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB, η αντιμετώπιση της υπερχρωμίας και τέλος η αντιφλεγμονώδης δράση.

Εξ’ αιτίας αυτών των χαρακτηριστικών, η Βιταμίνη C (L-Aσκορβικό οξύ) είναι ενδεδειγμένη ως αγωγή κατά της γήρανσης του δέρματος, στη δυσχρωμία (ακόμα και σαν πρόληψη μετά από θεραπεία με laser) αλλά και ως επικουρική αγωγή σε κάποιες μορφές φλεγμονώδους δερματίτιδας.

Η τεχνολογική καινοτομία της Μονοδόσης® που ενσωματώνει το MONODERMA® C10 απελευθερώνει στο δέρμα καθαρή Βιταμίνη C. Για την ακρίβεια κάθε Μονοδόση® περιέχει καθαρή Βιταμίνη C ενσωματωμένη σε μικροκυψελίδες, η οποία απελευθερώνεται σταδιακά σε σχέση με το χρόνο, διασφαλίζοντας δράση μεγαλύτερης διάρκειας. Χάρη στη συγκεκριμένη φόρμουλα, κάθε Μονοδόση® περιέχει μόνο Kαθαρή Βιταμίνη C, χωρίς να απαιτούνται συντηρητικά, έτσι ώστε να παρέχεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Eνδείξεις: Ως αγωγή κατά της γήρανσης του δέρματος και της δυσχρωμίας, για φωτοπροστασία και ως επικουρική αγωγή σε κάποιες μορφές φλεγμονώδους δερματίτιδας.

102463
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.