• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Pharmadermics Laboratories Hydermis 01 Moisturising Cream Anti-Oxidant 50ml Μεγαλύτερη προβολή

Pharmadermics Laboratories Hydermis 01 Moisturising Cream Anti-Oxidant 50ml

110273

Νέο προϊόν

Κρέμα ενυδάτωσης, ανιοξειδωτική, για αναζωογόνηση, ελαστικότητα, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,90 €

Άλλες πληροφορίες

Ενυδάτωση, αναζωογόνηση, ελαστικότητα, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες
που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση.
      Με απαλή υφή και διακριτικό ευχάριστο άρωμα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
 Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό.
 
 Βελτίωση του φραγμού του δέρματος, μέσω μείωσης της άδηλης απώλειας νερού (TEWL), κατά 7,5% (p<0.05)αύξηση της ενυδάτωσης κατά 31% (p<0.01) από την πρώτη εφαρμογή.
 
Λίγα λόγια για την εταιρία  Pharmadermics
      Η εταιρεία δημιουργήθηκε από φαρμακοποιούς εξειδικευμένους  στην ανάπτυξη και παραγωγή καλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.
  Το επιστημονικό μας προσωπικό ανήκει στην Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας και βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
   Στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων, που θα δίνει τη δυνατότητα στο φαρμακείο να προτείνει στον καταναλωτή αξιόπιστα προϊόντα σε προσιτές τιμές με αμιγώς φαρμακευτικά κριτήρια.
   Αρχικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, είναι η παρουσίαση της πρώτης σειράς καλλυντικών προϊόντων προσώπου HYDERMIS

Τα προϊόντα της σειράς Hydermis , με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, περιέχουν πολύτιμα συστατικά που βελτιώνουν την λειτουργία του φραγμού του δέρματος παρέχοντας ενυδάτωση σε βάθος και αυξάνοντας την αντιοξειδωτική του ικανότητα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ