• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Korres Αφρόλουτρο Βανίλια - Freesia -Lychee 250 ml Μεγαλύτερη προβολή

Korres Αφρόλουτρο Βανίλια - Freesia -Lychee 250 ml

101197

Νέο προϊόν

Ενυδατικό & Αρωματικό Αφρόλουτρο

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,30 €

Άλλες πληροφορίες

Η κάψα της πολύτιμης Βανίλιας, ένα θεσπέσιο συστατικό με γλυκό σαγηνευτικό άρωμα,θεωρείται ότι έχει τη δύναμη να προκαλεί ονειροπολήσεις. Η έντονη ευωδία των κομμένων ανθών της Φρέζιας διαρκεί για πολλές ημέρες,φέρνοντας στο μυαλό εικόνες ανέμελων στιγμών και ανθισμένων λιβαδιών. Ο εξωτικός καρπός του Λίτσι , τον οποίο για πολλούς αιώνες απολάμβαναν προνομιακά μόνο κινέζοι βασιλείς και αριστοκράτες,εκπέμπει ένα θεσπέσιο,μεθυστικό,ανατολίτικο άρωμα.

Δερματολογικά Ελεγμένο
Χωρίς Paraben
Χωρίς Mineral Oil
Χωρίς Σιλικόνες
Χωρίς Προπυλενογλυκόλη
Χωρίς Αιθανολαμίνες
Εμπλουτισμένο με Ενεργά Εκχυλίσματα Βοτάνων                                           

Χρήσιμες Συμβουλές

Χρησιμοποιείστε το αφρόλουτρο σε συνδυασμό με το γαλάκτωμα σώματος Γιασεμί ή το body butter Γιασεμί για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ