Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
Klorane Σαμπουάν Με Αμύγδαλο 200ml.
  • Klorane Σαμπουάν Με Αμύγδαλο 200ml.

Klorane Σαμπουάν Με Αμύγδαλο 200ml.

6,28 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
102658

Σαμπουάν για όγκο με γαλάκτωμα αμυγδάλου της KLORANE

Τα μαλλιά σας είναι λεπτά και εύθραυστα; Χωρίς όγκο, άτονα μαλλιά και χτένισμα που δεν κρατάει;

 

Πλούσιο σε πρωτεΐνες και αμινοξέα που ενισχύουν την αντοχή του στελέχους της τρίχας και διατηρούν την ακεραιότητά της, το γαλάκτωμα αμυγδάλου είναι ιδανικό για τα λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Το γαλάκτωμα αμυγδάλου της KLORANE, χαρίζει όγκο και σε συνδυασμό με τα λιποπεπτίδια, αναδομεί την τρίχα και της προσφέρει ακόμα περισσότερο όγκο. Με πολύ απαλή καθαριστική βάση σε μορφή γαλακτώματος, το Σαμπουάν με εκχύλισμα αμυγδάλου της KLORANE ξαναδίνει όγκο στο χτένισμα, χαρίζοντας στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη. Επιπλέον, εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, συχνό φαινόμενο στα λεπτά μαλλιά.
Υποαλλεργικό.

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Prunus dulcis Mill. D.A Webb

Οικογένεια Rosaceae Ροδανθή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Καλλιεργούμε την Αμυγδαλιά μας στην Ισπανία σεβόμενοι το οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα κάθε καρπού που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofiliere® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης της KLORANE. Συλλέγουμε τα αμύγδαλα που ξηραίνουμε και ξεφλουδίζουμε για να αποκτήσουμε, από γαλακτωματοποίηση του ελαίου σε νερό, το γαλάκτωμα αμυγδάλου που εισάγεται στη συνέχεια στο σαμπουάν για όγκο με γαλάκτωμα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ της KLORANE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το αμύγδαλο, καρπός της Αμυγδαλιάς, δέντρο που προέρχεται από τη λεκάνη της Μεσογείου από την οικογένεια Rosaceae και είναι αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητές του. Επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε το είδος Prunus dulcis Mill., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και αμινοξέα που ενισχύουν την ανθεκτικότητα του στελέχους της

102658
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.