Σύνολο (με Φ.Π.Α.).: 0,00 €
KLORANE ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ 125ML
  • KLORANE ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ 125ML

KLORANE ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ 125ML

7,90 €
με ΦΠΑ
105277

ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ Θρέψη και αναδόμηση .

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Από τους καρπούς της χουρμαδιάς της ερήμου που είναι εμπλουτισμένοι από τη φύση τους σε λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες, συγκεντρώνουμε ένα εκχύλισμα που έχουμε μετρήσει και κατοχυρώσει* επιστημονικά για τις ιδιότητές του κατά του σπασίματος της τρίχας**.
Καθημερινή φροντίδα για τα ξηρά, κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά αυτή η απολαυστική κρέμα διεισδύει αμέσως στην καρδιά της ίνας, για να την επανορθώσει και να της χαρίσει γρήγορα ελαστικότητα και απαλότητα. Με σύνθεση χωρίς σιλικόνη, γεμίζει την τρίχα σε όλο το μήκος της για να λειάνει τα λέπια και να προλάβει την ψαλίδα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
Δερματολογικά ελεγμένο– χωρίς paraben.

*Κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία
**τεστ in vitro που πραγματοποιήθηκε στο εκχύλισμα με χουρμά της ερήμου

Εφαρμογή

Εφαρμόστε καθημερινά ποσότητα προϊόντος ίση με το μέγεθος δύο ή τριών φουντουκιών σε όλο το μήκος στεγνών ή καλά σκουπισμένων μαλλιών. Μην ξεπλένετε. Χτενίστε.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αναγνωρισμένες καλλυντικές και τεχνικές ιδιότητες*:
Θρέψη: 97%
Επανόρθωση: 94%
Ευκολία στο χτένισμα: 91%

Εξαιρετικό ποσοστό ικανοποίησης*: 90% των γυναικών εκτίμησαν το προϊόν

*Τεστ χρήσης που πραγματοποιήθηκε σε 32 γυναίκες με «ξηρά, κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά» μετά από 21 ημέρες χρήσης (% ποσοστό ικανοποίησης)

Balanites aegyptiaca L. Delile

Οικογένεια Balanitaceae

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Η συγκομιδή των καρπών γίνεται στη Σαχάρα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και στις προδιαγραφές της Botanical Expertise Pierre Fabre. Οι καρποί ξεφλουδίζονται απαλά και συνθλίβονται χειρωνακτικά πριν οδηγηθούν στο Gaillac (Tarn) στο εργοστάσιο εκχύλισής μας «Φυτά & Βιομηχανία» όπου εκεί δημιουργούμε ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα με επιστημονικά ελεγμένη και κατοχυρωμένη δράση κατά του σπασίματος της τρίχας.*.

* Κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το άνθος του είναι κιτρινωπό, βρίσκεται σε ένα μίσχο μήκους 1 εκατοστού και έχει 5 πέταλα. Ο καρπός είναι σαρκώδης με σκληρό κουκούτσι, ωοειδής, αρχικά πράσινος και στη συνέχεια κίτρινος όταν είναι ώριμος και μοιάζει με το γνωστό χουρμά που καταναλώνουμε. Ο φλοιός είναι λεπτός και ο πολτός είναι γλυκόπικρος και κολλώδης. Το κουκούτσι είναι σκληρό, ωοειδές και μυτερό.
Η χουρμαδιά της ερήμου αρχίζει να καρποφορεί στα 5 με 8 χρόνια μετά τη φύτευσή του και η ποσότητα των καρπών που παράγεται αυξάνει έως το 25ο έτος ζωής του.

105277
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.