• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Νέο Klorane Bebe Gel lavant doux 200ml Μεγαλύτερη προβολή

Klorane Bebe Gel lavant doux 200ml

111964

Νέο προϊόν

ΑΠΑΛΟ ΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,47 €

Άλλες πληροφορίες

Νέα βιοδιασπώμενη(1) και φυσική σύνθεση(2): με καταπραϋντική Καλέντουλα που αποκτάμε από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα. Δεν τσούζει τα μάτια.

Αποτελεσματικότητα : Εξαιρετική, παιδιατρικά ελεγμένη ανεκτικότητα.(2) Καλή οφθαλμική ανεκτικότητα(3): δεν τσούζει τα μάτια. 96% ικανοποίησης μετά από 21 ημέρες: ενυδατωμένο δέρμα προστατευμένο από την ξηρότητα.(4)

(1)Σύμφωνα με την οδηγία OECD301B. (2)Δοκιμή ανεκτικότητας υπό παιδιατρικό έλεγχο σε 30 βρέφη – για 21 ημέρες. (3)Κλινική δοκιμή ανεκτικότητας στα μάτια σε 20 ενήλικες εθελοντές. (4) Δοκιμή ικανοποίησης σε γονείς μετά από χρήση σε 30 μωρά σε κανονικές συνθήκες χρήσης υπό παιδιατρικό έλεγχο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ