• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Gehwol Protective Plaster Thick 4τμχ Μεγαλύτερη προβολή

Gehwol Protective Plaster Thick 4τμχ

109945

Νέο προϊόν

Προστατευτικό έμπλαστρο, προστατεύει από πίεση & τριβή το ευαίσθητο & ταλαιπωρημένο δέρμα του ποδιού & των δακτύλων, κόβεται στο επιθυμητό μέγεθος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6,10 €

Άλλες πληροφορίες

Τσόχινο επικάλυμμα από μαλακό υλικό, φιλικό στο δέρμα, που προστατεύει από την πίεση και την τριβή το ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Είναι από μαλακή τούφα τρικό και κόβεται στο επιθυμητό μέγεθος. Έχει τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του ποδιού (στο πέλμα) και των δακτύλων, χωρίς να γλιστράει. Ενεργεί υποστηρικτικά σε θεραπείες, ενώ είναι ιδανικό για ρευματικούς ασθενείς.

Υλικό κατασκευής: Μάλλινο, μαλακό ύφασμα ζέρσεϊ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ