Νέο Science Pharma HIVIT-B12 2x300ml Μεγαλύτερη προβολή

Science Pharma HIVIT-B12 60ml

113775

Νέο προϊόν

29,95 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το Science Pharma HIVIT-B12 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με λιποσωμιακή Βιταμίνη B12 σε πόσιμο διάλυμα για άμεση και αποτελεσματική απορρόφηση.

Η Βιταμίνη Β12 είναι μια βασική βιταμίνη , που παίζει πολλούς ρόλους στον οργανισμό, καθώς είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιούς νευρικού συστήματος, για την παραγωγή του DNA και για τη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η έλλειψη Βιταμίνης Β12 σταδιακά προκαλεί αδυναμία, κούραση, εξάντληση, ταχυπαλμία και δύσπνοια, ήπια νευρολογικά προβλήματα, διαταραχές της μνήμης, παραισθήσεις, λύπη, μελαγχολία και αλλαγές στην προσωπικότητα.

Το HIVIT-B12 είναι μια αποτελεσματική λύση (έναντι των ενέσεων και των δισκίων) για την άμεση αποκατάσταση των ελλείψεων της Βιταμίνης B-12 του οργανισμού. 

Οι διατροφικές πηγές της Β12 είναι κυρίως το (κόκκινο και λευκό) κρέας, τα αυγά, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εκ τούτου άτομα με εξασθενημένο γαστρεντερικό σύστημα (λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, που πάσχουν από κοιλιοκάκη,από τη νόσο του Crohn ή και γενικότερα από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, με βακτηριακή ή παρασιτική ανάπτυξη στο έντερο, με ατροφική γαστρίτιδα κλπ), όπως επίσης οι vegans ή οι χορτοφάγοι έχουν μια παραπάνω δυσκολία να προσλάβουν την απαραίτητη για τον οργανισμό τους ποσότητα Βιταμίνης Β12.

Η λιποσωμιακή φύση του Science Pharma HIVIT-B12 δίνει τη δυνατότητα για ασφαλή μεταφορά της Βιταμίνης Β12 στο κατώτερο τμήμα του λεπτού εντέρου (ειλεό) με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματική απορρόφηση της πλήρους ποσότητας της Βιταμίνης Β12.

 

Συστατικά

Κάθε ml περιέχει 1 mg Vitamin B12 (Hydroxocobalamin)

Έκδοχα Xylitol. Lecithin . Glycerol. Ethanol. Natural Apricot and Vanilla flavor. Potassium sorbate. Natural vitamin E.

 

Οδηγίες χρήσης

Συνιστώμενη δόση: 0,5 – 1ml την ημέρα. Είτε απευθείας στο στόμα ή αραιωμένο στο νερό ή χυμό. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Η απορρόφηση του προϊόντος – λόγω της πρωτοποριακής λιποσωμιακής φύσης του– δεν εξαρτάται από την ταυτόχρονη λήψη τροφής. Μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ