Πληροφορίες

Κατασκευαστές

John Noa Origin Spray Echinacea 30ml Μεγαλύτερη προβολή

John Noa Origin Spray Echinacea 30ml

111021

Νέο προϊόν

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,70 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Προλαμβάνουν τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.
  • Διαθέτουν μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού.
  • Καταπραϋνουν τον επίμονο βήχα.
  • Συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του ανώτερου αναπνευστικού.
  • Διαθέτουν αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Λαμβάνετε 5 ψεκασμούς ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.


Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό & ξηρό μέρος (<25°C). Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Μετά από το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο & καταναλώνεται εντός δύο (2) μηνών.

Ο JOHN NOA καινοτομεί και φέρνει για ακόμα μια φορά την επανάσταση στο συμπλήρωμα διατροφής δημιουργώντας τα νέα και μοναδικά ORIGINS σε μορφή SPRAY.

Τα JOHN NOA ORIGINS είναι ο επαναστατικός τρόπος για τη λήψη βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων θρεπτικών ουσιών, που χάρη στη φαρμακοτεχνική τους μορφή, διασφαλίζουν τη μέγιστη απορροφησιμότητα των δραστικών τους συστατικών από τον ανθρώπινο οργανισμό στο 100% της συγκέντρωσης τους .

Τα JOHN NOA ORIGINS είναι ο επαναστατικός τρόπος για τη λήψη βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων θρεπτικών ουσιών, που χάρη στη φαρμακοτεχνική τους μορφή, διασφαλίζουν τη μέγιστη απορροφησιμότητα των δραστικών τους συστατικών από τον ανθρώπινο οργανισμό στο 100% της συγκέντρωσης τους .

Η καινοτομία των JOHN NOA ORIGINS έγκειται στον πρωτότυπο τρόπο λήψης τους μέσω του ψεκασμού στη στοματική κοιλότητα, συμβάλλοντας έτσι στην πιο άμεση διανομή των θρεπτικών συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των σιελογόνων αδένων, με τον πιο ταχύ, τον πιο αποτελεσματικό και τον πιο εύκολο τρόπο.

Ψεκάζοντας στο στόμα, τα μικροσφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου, επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να δράσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στη γρηγορότερη βιοδιαθεσιμότητα, χωρίς να χαθεί η θρεπτική τους αξία κατά τη διάρκεια της διάλυσης και του μεταβολισμού τους από τον οργανισμό.

Τα JOHN NOA ORIGINS αποτελούν μια πραγματική ευρεσιτεχνία στον τρόπο λήψης των συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στη διασφάλιση της ταχείας και άμεσης απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών, αλλά και μια πραγματικά εύκολη λύση για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην κατάποση συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή κάψουλας ή χαπιού.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ