Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Πληρωμή παραγγελιών

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πληρωμή με αντικαταβολή.  Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας,  με την παραλαβή του δέματος.
  • Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσω της EveryPay. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας. Η χρέωση γίνεται online μέσω του συστήματος πληρωμών της EveryPay.
  • Πληρωμή  με κατάθεση στην τράπεζα.  Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο, κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό του φαρμακείου μας (θα δείτε τα στοιχεία με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας) μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, ή αποστέλετε το καταθετήριο με φαξ ή e-mail, για να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.
  •  Μέσω PayPal, γιά αγορές πάνω από 50€ (Χωρίς ΦΠΑ),τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.  Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Prepaid).
  • Μέσω πιστωτικής κάρτας. Οι αγορές σας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL) από το paycenter στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της προηγμένης 3D-SECURE τεχνολογίας των Mastercard Secure Code και Verified by Visa.

Πληρωμή μέσω EveryPay

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.