Νέο A.Vogel Urticalcin Vitamin D 180 ταμπλέτες Μεγαλύτερη προβολή

A.Vogel Urticalcin Vitamin D 180 ταμπλέτες

114448

Νέο προϊόν

9,98 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσική βιταμίνη D από εκχύλισμα λειχήνων, ασβέστιο από κέλυφος στρειδιών και τσουκνίδα, για την υγεία των οστών.

Η βιταμίνη D συμβάλλει στην κανονική απορρόφηση και αξιοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, στη διατήρηση των φυσιολογικών δοντιών.

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA). Το προϊόν διεγείρει την απορρόφηση από τον οργανισμό του ασβεστίου και των μετάλλων που περιέχονται στα τρόφιμα και αυξάνει τις φυσικές του άμυνες. Η βιταμίνη D3 αυξάνει τη πρόσληψη του ασβεστίου και του φωσφόρου από τη διατροφή με σκοπό τη φυσιολογική διατήρηση των οστών. Η βιταμίνη D αυξάνει επίσης την ικανότητα απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου από το έντερο και κατά συνέπεια: εξασφαλίζει τη βέλτιστη απορρόφηση των μετάλλων από τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των οστών, των χόνδρων και των δοντιών. Συμβάλλει στη διατήρηση της συγκέντρωσης ασβεστίου και φωσφόρου στο πλάσμα.

Οδηγίες Χρήσης: 3 ταμπλέτες 2 φορές την ημέρα πριν τα γεύματα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ