• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

dr.organic Σειρά Με Βιολογικό Τεϊόδεντρο Αντισηπτική Κρέμα Μεγαλύτερη προβολή

Dr. Organic Tea Tree Antiseptic Cream 50ml

101317

Νέο προϊόν

Καταπραϋντική, αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,28 €

Άλλες πληροφορίες

Η Αντισηπτική Κρέμα με Βιολογικό Τεϊόδεντρο είναι μία φυσική, καταπραϋντική και αντισηπτική κρέμα, η οποία περιέχει έλαιο Τεϊόδεντρου συνδυασμένο με Αλόη Βέρα, Σησαμέλαιο και Βούτυρο Κακάο, και η οποία συμβάλλει στην επανορθωτική διαδικασία.

Οι θεραπευτικές ιδιότητές της εφαρμόζονται εύκολα σε μεγάλες περιοχές του δέρματος, καθιστώντας την ιδανική γα όλους τους τύπους ήπιων δερματικών παθήσεων και ερεθισμών.
Με την ήπια καταπραϋντική και δροσιστική δράση της, η αντισηπτική κρέμα Τεϊόδεντρου dr.organic, ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα και τους δερματικούς μικροερεθισμούς, όπως τα ηλιακά εγκαύματα, τις γρατζουνιές και τα τσιμπήματα εντόμων.

• Καταπραϋντική, αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση
• Με βιολογικό έλαιο Τεϊόδεντρου (>38% Terpinen-4-ol)
• Μπορεί να ανακουφίσει την ερεθισμένη επιδερμίδα, καθώς και από ήπια ηλιακά εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων και μικρο-γδαρσίματα
• Ιδανική γα όλους τους τύπους ήπιων δερματικών παθήσεων και ερεθισμών
• Κατάλληλη για περιοχές που χρειάζονται ήπια αντισηψία και επούλωση

Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε μικρή ποσότητα της κρέμας στην πάσχουσα περιοχή. Δεν συνίσταται η χρήση σε ερεθισμένη επιδερμίδα. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός κατά τη χρήση, διακόψτε τη χρήση.

Περιέχει:
Βιολογικό Έλαιο Τεϊόδεντρου (Tea Tree Oil >38% Terpinen-4-ol), Αλόη Βέρα, Βούτυρο Κακάο και Σησαμέλαιο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ