• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Dr.Organic Ορός Χειλιών Με Βιολογικό Βασιλικό Πολτό Μεγαλύτερη προβολή

Dr. Organic Royal Jelly Lip Serum 10ml

101267

Νέο προϊόν

Ορός χειλιών για εντατική ενυδάτωση

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,33 €

Άλλες πληροφορίες

Αυτός ο ορός χειλιών με γλυκό άρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά τα οποία εισχωρούν και ρυθμίζουν την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών και δημιουργούν μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις καιρικές συνθήκες. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη, βοηθώντας τα να διατηρήσουν την ελαστικότητά τους και την υγιή εμφάνιση του δέρματος.

• Σέρουμ εντατικής ενυδάτωσης για τα Χείλη
• Ενυδατώνει και αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία των χειλιών
• Αποκαθιστά τα σκασμένα και ξηρά χείλη και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία για όλες τις ώρες
• Μετά τη χρήση τα χείλη σας είναι αναζωογονημένα και με νεανική λάμψη
• Τα θρεπτικά του συστατικά ρυθμίζουν την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών και δημιουργούν μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις καιρικές συνθήκες

Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα χείλη και στην περιοχή γύρω από αυτά, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ πριν τον ύπνο.

Περιέχει:
Βιολογικό Βασιλικό Πολτό, Βούτυρο Καριτέ και Μάνγκο και δροσερή γεύση από Τζίνσενγκ και Γλυκό Πορτοκάλι

 

 
 
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ