• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Castalia Sensial Creme Yeux Hydratante 15ml Ενυδατική Κρέμα Ματιών. Μεγαλύτερη προβολή

Castalia Sensial Creme Yeux Hydratante 15ml & Sensial Gel Nettoyant Surgras 100ml

110877

Νέο προϊόν

H SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE είναι μια καθημερινή απαλή κρέμα υγρών κρυστάλλων,ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,70 €

Άλλες πληροφορίες

H SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE είναι μια καθημερινή απαλή κρέμα υγρών κρυστάλλων,ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια με παράγοντες που προσφέρουν ενυδάτωση και περιποίηση για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους .

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών hyactive και moist 24 εξασφαλίζει την 24ωρη ενυδάτωση στη περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ τα συστατικά eyeless και haloxyl μειώνουν τις λεπτες γραμμές και τους μαύρους κύκλους ,προσφέροντας σύσφιξη και τόνωση.

Χρήση: Με απαλά χτυπήματα των δακτύλων εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας πρωί και βράδυ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ