• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Avene Serenage Creme Nuit 40 Ml Μεγαλύτερη προβολή

Avene Serenage Creme Nuit 40ml

100963

Νέο προϊόν

Serenage

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ SERENAGE

Προσφέρει ξανά στο δέρμα σας τη χαμένη πυκνότητα και την άνεσή του. Το δέρμα ξαναζωντανεύει και είναι πιο σφικτό. Χωρίς paraben.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

23,70 €

Άλλες πληροφορίες

Τα Οφέλη της

o Δράση πυκνότητας : Πλούσια σε Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος (H.A.F.) προσφέρει πυκνότητα στους ιστούς στήριξης του δέρματος.

o Θρεπτική : Θρέφει το δέρμα σας σε συνεχή βάση επιταχύνοντας τη σύνθεση των λιπιδίων χάρη στη Γλυκολεόλη.

o Αναγεννητική : Εμπλουτισμένη με Αργινίνη, βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών της κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Είναι κατάλληλη για μένα;

Η Κρέμα νύχτας για θρέψη και πυκνότητα Serenage ενδείκνυται ειδικά για το ώριμο δέρμα.


Οι Σωστές Κινήσεις

o Εφαρμόστε την Κρέμα νύχτας για θρέψη και πυκνότητα Serenage κάθε βράδυ, στο πρόσωπο και το λαιμό.
o Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν την κρέμα, τον αναζωογονητικό Ορό για θρέψη και πυκνότητα Serenage για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της κρέμας νύχτας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ