• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Asepta Travmapad 10cm x 10cm 5τμχ Μεγαλύτερη προβολή

Asepta Travmapad 10cm x 10cm 5τμχ

109800

Νέο προϊόν

Αντικολλητικά επιθέματα τραύματος 10x10cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,90 €

Άλλες πληροφορίες

Αντικολλητικά, αποστειρωμένα, επιθέματα τραυμάτων. Είναι κατασκευασμένα με δύο αντικολλητικές μεμβράνες, στις οποίες ανάμεσα έχει τοποθετηθεί συμπιεσμένο στρώμα βισκόζης. Η μεμβράνη που έρχεται σε επαφή με το τραύμα είναι διαπερατή και λόγω της φύσης του υλικού της το επίθεμα δεν συγκολλείται ποτέ στα τραύματα, βοηθώντας έτσι στην γρήγορη επούλωση του. Παράλληλα το εσωτερικό στρώμα βισκόζης απορροφά οποιεσδήποτε εκκρίσεις του τραύματος.

Είναι αποστειρωμένα με οξείδιο αιθυλενίου, είναι διαπερατά στους υδρατμούς και τον αέρα και παρέχουν μεγάλη και γρήγορη απορροφητική ικανότητα εκκρίσεων. Είναι υποαλλεργικά, συνεπώς ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα. Είναι συσκευασμένα σε ατομική συσκευασία με ειδικού τύπου χαρτί.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ