Πληροφορίες

Κατασκευαστές

A. Vogel Yarrow Gastrosan 50ml Μεγαλύτερη προβολή

A. Vogel Yarrow COMPLEX DROPS 50ml.

100823


A.Vogel

Νέο προϊόν

Φυτικό διεγερτικό της πέψης. Η αχιλλέα είναι ένα πολύτιμο βότανο για την ενίσχυση της πέψης και την χαλάρωση της έντασης στο έντερο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,44 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Βοηθά στην γαστρίτιδα και την εντερίτιδα, απαλλάσσει από την αίσθηση φουσκώματος και μειώνει τους κολικούς.

Συστατικά:
Περιέχει βάμματα φρέσκων ανθών, φύλλων και μίσχου αχιλλέας* (Achillea millefolium) 29.5%, φρέσκων φύλλων και ρίζας αγριοράδικου* (Taraxacum officinalis) 22%, φρέσκων φύλλων μελισσόχορτου* (Melissa officinalis) 18.5%, φρέσκιας ρίζας γεντιανής (Gentiana lutea) 17%, φρέσκου αγιαγκάθου* (Carduus benedictus) 7%, αποξηραμένης ρίζας αγγελικής (Angelica archangelica) 3% και φρέσκου κενταύριου* (Centaurium umbellatum) 3%. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 57% κ/ο.
*Βιολογικής καλλιέργειας.

Βοηθάει την δυσπεψία, στομαχικες κράμπες, κοιλιακοί κολικοί, σπαστική κολίτιδα, αέρια και φουσκώματα, δυσανεξία σε τροφές.
Η Aχιλλέα είναι ένα πολύτιμο βότανο για την ενίσχυση της πέψης και την χαλάρωση της έντασης στο έντερο.

Ιδιότητες: διεγερτικό της πέψης - πικρό τονωτικό, άφυσο, αντισπασμωδικό, αντιφλεγμονώδες, τονώνει την έκκριση της χολής.


Ενδείξεις: Δυσπεψία, καούρες, αντισπασμωδικό του πεπτικού, φούσκωμα, τυμπανισμός, αέρια, δυσανεξία σε τροφές, στομαχικές κράμπες, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Δοσολογία και τρόπος χρήσης
Ενήλικες: 20 με 30 σταγόνες σε λίγο νερό πριν το φαγητό, έως 3 φορές την ημέρα.

Παιδιά άνω των 4 ετών: 10 σταγόνες σε λίγο νερό πριν το φαγητό, έως 3 φορές την ημέρα.

Σημείωση: Η ιδανική χρήση του Yarrow Complex είναι 5 λεπτά πριν από τα γεύματα σε λίγο νερό. Πριν την κατάποση, συνιστάται να κρατηθεί λίγο στο στόμα ώστε να ενισχυθεί η δράση του. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για μακροχρόνια χρήση. Δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις γαστρικού έλκους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ