• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

A. Vogel Luffa 120 Μεγαλύτερη προβολή

A. Vogel Luffa 120 tabs

100832

Νέο προϊόν

Παστίλιες με βάση τη Luffa (λούφα). Αντισταμινικό.  Ομοιοπαθητική σύνθεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,90 €

Άλλες πληροφορίες

Ενδείξεις:
Αλλεργικό συνάχι (φαγούρα, φτέρνισμα, βήχας, φλόγωση του λάρυγγα, της μύτης, των ματιών, δακρύρροια, μπούκωμα της μύτης, ρινική καταρροή)   

Αλλεργική ρινίτιδα (χρόνια ή εποχιακή)   

Αλλεργίες του αναπνευστικού (από τρίχες ζώων, πούπουλα, αρώματα, σκόνη)   

Αλλεργικό έκζεμα


Περιγραφή - τρόπος δράσης
Αυτό το πολύτιμο τροπικό φυτό χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με άλλα βότανα για όλες τις περιπτώσεις των αλλεργιών. Δρα "μπλοκάροντας" και αποβάλλοντας τις τοξίνες οι οποίες εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Το σπουδαιότερο όφελος από τη χρήση του φυσικού αυτού ιάματος, είναι η έλλειψη των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνήθως παρουσιάζουν τα συνθετικά αντιισταμινικά όπως υπνηλία ή καταβολή. Είναι δυνατή η χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες. Η Λούφα είναι ιδανικό βότανο για όσους παρουσιάζουν ευαισθησία στα χημικά φάρμακα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ