• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προς συμμόρφωση με τον GDPR τα στοιχεία πελατών οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί την νέα πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν ανωνυμοποιηθεί. Οι χρήστες αυτοί για να ολοκληρώσουν τις νέες παραγγελίες τους θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με τα υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης ώστε να ανανεώσουν τα στοιχεία τους και να αποδεχτούν την νέα Πολιτική απορρήτου και τους νέους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

A. Vogel Rheuma Tabletten 60 tabs Μεγαλύτερη προβολή

A. Vogel Atrosan (Rheuma Tabletten) 60 tabs

100845

Νέο προϊόν

Παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες για αρθρίτιδες και μυοσκελετικούς πόνους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,85 €

Άλλες πληροφορίες

Ταμπλέτες από ρίζες Harpaqophytum procumbens (αρπαγόφυτο)

Ενδείξεις:
Πόνοι - φλεγμονές

Αρθρίτιδα (οστεοαρθρίτιδα, περιαρθρίτιδα, κτλ)

Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Ινομυαλγία

Πόνος στις κλειδώσεις

Πόνοι στη μέση

Τραυματισμοί κατά την άθληση (θλάση, διάστρεμμα)

Ισχυαλγία

Τενοντίτιδα

Περιγραφή - τρόπος δράσης
Το φυτό αναπτύσσεται στη Ναμίμπια, σε συνθήκες μεγάλης ξηρασίας. Οι ρίζες του συλλέγονται στο τέλος της εποχής των βροχών. Από τότε που τα πρώτα πειράματα, το 1958 στο πανεπιστήμιο της Ιένας στη Γερμανία, απέδειξαν ότι το φυτό διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αντίστοιχες της κορτιζόνης και μάλιστα χωρίς παρενέργειες. Η θεραπευτική του φήμη σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και μυαλγίας έχει εξαπλωθεί ευρύτατα.
Πρόσφατες Γαλλικές και Γερμανικές έρευνες επιβεβαιώνουν την αντιφλεγμονώδη δράση του φυτού. Δύο συστατικά του φυτού, η αρπαγοξίθη και η β-σιτοστερόλη έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αλλά μελέτες απέδειξαν ότι ολόκληρο το φυτό δουλέυει καλύτερα. Επειδή διαθέτει ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες (καταπολεμά τις φλεγμονές σε όλο το σώμα)  προτείνεται και η προληπτική συνεχή χρήση του στις χρόνιες παθήσεις.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ